top of page

Lomi Lomi Hapai

Zwangerschapsmassage

De Lomi Hapai is een zwangerschapsmassage vanuit de Lomi Lomi traditie. Voor veel zwangere vrouwen is de Hapai een welkom geschenk. Met de zachte golfbewegingen en de lange strokes van de Lomi Lomi is deze Hawaiiaanse massage ideaal om moeder én kind te helpen ontspannen.

 

Ontspanningsmassage voor moeder
Lomi Lomi staat bekend om haar zachte liefdevolle werking waarbij je je gedragen voelt en alles kan loslaten. Het lichaam ontspant, gedachten zijn stil. Juist tijdens de zwangerschap, waarbij het lichaam zich voortdurend moet aanpassen, is het voor de moeder belangrijk om te kunnen ontspannen. De Lomi Hapai zorgt vaak voor een betere nachtrust, minder stress, ontspanning en minder zwangerschapsklachten.

In zijligging
Tijdens de Lomi Hapai lig je in een zijwaartse ligging op de massagetafel. Je bent ondersteund met kussens en dekens zodat je fijn en stabiel ligt. Voordat ik begin, stem ik mij goed af op jou en je kindje. Bij Lomi Lomi werk ik met mijn handen en (onder)armen over het hele lichaam. De bewegingen zijn vloeiend en zacht.

Vanaf de 12e week

Voor de Lomi Hapai kun je het beste wachten tot de 12e week van je zwangerschap. Hoewel Lomi Lomi een zachte vloeiende ontspannende massagevorm is, gebeurt er in je lichaam in die eerste weken al erg veel. Een massage en de effecten ervan (denk aan doorstromen van energie, afvoeren van afvalstoffen) kunnen in die weken net iets teveel zijn. Vanaf de 12e week kan het veilig worden gegeven.

Behandeling aan huis ook mogelijk

Kost het je teveel energie om naar mijn praktijk te komen? Voor een Lomi Lomi Hapai massage ritueel is het ook mogelijk om bij jouw thuis te komen. Buiten de regio Den Haag reken ik daar een kleine km vergoeding voor.

stomach-1616246_1920.jpg
bottom of page