top of page

Oceanlight Watersessie

Watermassage en floating

foto: Tanne de Lange

Overgave. Bij een Oceanlight Watersessie drijf je in warm water van 35,5 graden. Ik houd je vast, wieg en beweeg je door het water en neem je zelfs mee onderwater als je daar klaar voor bent. Het water, de warmte en het gevoel van volledig gedragen te worden, brengen je in een andere staat van bewustzijn. Je komt in een andere wereld.

Massage door bewegingen in het water

Terwijl je drijft, maken we soepele bewegingen in het warme water. De bewegingen vormen een watermassage voor jouw lichaam waarin je makkelijker spanningen, stress of emoties als verdriet en boosheid kan toe- of loslaten. Je lichaam geeft precies aan hoe ver het mee wil gaan in de bewegingen.

Bewegingen onderwater

Ik neem je mee onderwater. Dit kan intens zijn en worden ervaren als een rebirthing of een gevoel van thuiskomen. Heel geleidelijk bouwen we het op.

Liefdevol gedragen

Ik draag je met grote toewijding en onvoorwaardelijkheid zodat er een veilige bedding is waarin alles wat jij op dat moment nodig hebt, kan plaatsvinden. Doordat jouw lichaam door het warme water is omhuld, kom je snel bij je gevoel en emoties.

Voor wie?
Een Oceanlight Watersessie zorgt voor een diepe ontspanning van jouw lichaam en rust in de mind. Een Watersessie is ook heel geschikt:
 

  • om emoties of angsten toe te laten

  • om controle los te laten

  • bij stress- en burnoutklachten

  • bij stijve spieren en gewrichten

  • voor zelfliefde

  • als steun in een moeilijke tijd

"Water is als de baarmoeder van de aarde en bevat een lang vergeten oude wijsheid die een diepe verbinding heeft met het vrouwelijke en onze emoties."

WithinWaters-TannedeLange-HR-111.jpg
bottom of page