De-Armouring

Body trauma release

Body De-Armouring is een aanrakingstechniek om opgeslagen trauma, spanning en stress uit ons lichaam te ontladen en verwijderen. Letterlijk betekent de-armouring 'ont-schilden'. Je lichaam mag het 'schild' laten zakken zodat het kan ontspannen en er een emotionele release kan plaatsvinden.

 

Tijdens een De-Armouring sessie luister ik naar jouw lichaam. Jouw lichaam geeft namelijk perfect aan waar, hoe en op welke manier (zachter, harder) het wil worden aangeraakt. Jij hoeft niets te doen, alleen maar te ontspannen.

Facia & triggerpoints

Bij De-Armouring werk ik met de facia (het bindweefsel) en diverse triggerpoints die zich verspreid over je lichaam bevinden. Je zult merken dat je op sommige triggerpoints gevoelig (soms pijnlijk) reageert dan andere punten. Dit komt omdat elk triggerpoint samenhangt met bepaalde emoties. Negatieve ervaringen (hoe klein ook) zorgen voor blokkades en spanning in ons systeem, waardoor de natuurlijke levensenergie niet goed stroomt. Hierdoor ontstaan fysieke en psychische klachten, of je merkt dat je minder energie hebt. Tijdens de De-Armouring doorvoel je de emotie zonder er een verhaal aan te maken. Just observe & let go...

Tantric-Shamanic De-Armouring

Er zijn verschillende manieren van De-Armouring. Ik werk met de Tender Touch Technique uit de Tantric-Shamanic De-Armouring. Mijn eerste persoonlijke ervaring bij deze zachte vorm van De-Armouring zorgde ervoor dat ik me bewust werd van de bereidwilligheid van mijn lichaam om te releasen als het maar op de juiste liefdevolle manier wordt aangeraakt.

 

Voor een De-Armouring sessie neem ik ruimschoots de tijd. Het duurt circa 2 uur.

Kosten
De kosten voor een De-Armouring sessie zijn € 150,-

foto: Aleksandra Renska