Lomi Lomi

Lichaamsmassage-ritueel van de Kahuna uit Hawaii

Lomi Lomi is een ontspannende en helende lichaamsmassage uit Hawaii. Golvende, ritmische bewegingen met de handen, onderarmen en ellebogen brengen je in een totale ontspanning. De kracht van Lomi Lomi zit in de combinatie van massagetechnieken met dans, prayers en intentie.

 

Lomi Lomi is een full body lichaamsmassage

Je voelt de massage als vloeiende golfbewegingen over jouw hele lichaam. Tijdens de massage merk je hoe Hawaii onlosmakelijk met de oceaan is verbonden. Langzame ontspannende bewegingen worden afgewisseld met snellere, diepere bewegingen. Dit ritme van de oceaan neemt je mee. Gedachten kunnen niets meer doen dan stil zijn. Vanuit deze 'state of no mind' kan je lichaam makkelijker spanningen loslaten.

 

Helend door Hawaïaanse prayers en intentie

De Kahuna -de oorspronkelijke bewoners van Hawaii- staan bekend om hun helende Lomi Lomi massages. Vanuit de Huna-filosofie is alles en iedereen met elkaar verbonden door onvoorwaardelijke liefde. Tijdens de massage stroomt deze liefde door de handen van de masseur via prayers en intentie. Lomi Lomi wordt daarom ook de 'loving hands' massage genoemd.

foto: Aleksandra Renska

foto: Aleksandra Renska

_DSC1004-2_edited_edited.png