top of page

Het ritueel

Wat kun je verwachten bij een Lomi Lomi Massage Ritueel?

Lomi Lomi is een heerlijk massage-ritueel voor je lichaam om spanningen los te laten. Het ritueel begint eerst met de afstemming. 

 

De 'Pule'

Je ligt op de massage-tafel en ik leg mijn handen op jouw lichaam. In stilte zeg ik een prayer (Pule) op om mijzelf af te stemmen en voor te bereiden. In de Pule vraag ik ook om begeleiding bij het ritueel en de healing die nodig is voor jou. Je kunt jouw eigen prayer of intentie aan mij doorgeven, of ik geef aan jou de intentie door als dit doorkomt in de Pule.

 

Tijdens de behandeling

Tijdens het ritueel voer ik traditionele Hula-bewegingen uit. In deze Hawaiaanse dans, beweeg ik mij om jouw lichaam heen. Ik werk met mijn handen (onder)armen en ellebogen. Jouw hele lichaam wordt gemasseerd. Ook je hoofd, nek, armen, benen, voeten. Bij een Lomi Lomi massage wordt veel massage-olie gebruikt.

 

Duur van een behandeling

Een Lomi Lomi ritueel (voor- en achterkant) duurt ongeveer 90 minuten. Soms duurt het iets langer of korter. Dat spreken we van te voren af. Het is ook mogelijk om een lomilomi ritueel alleen voor de voorkant of de achterkant te boeken (60 minuten).

Hawaii
bottom of page