top of page
pele03_edited.jpg
Prijs
€ 35,-
Datum
zondag 16 april

Cacao & Ho'oponopono ceremonie

Cacao & Ho'oponopono ceremonie

Ohanawork

De ceremonie begint met het drinken van 100% pure rauwe cacao die ceremonieel bereid is. Deze cacao verwarmt ons van binnen en opent onze harten. Als de cacao begint te werken, gaan we dieper in op de betekenis van en heling door de Ho'oponopono.

De Ho'oponopono is een Hawaïaans vergevingsritueel.

Het is een krachtig gebed dat je misschien al kent van de 4 zinnen:

 

i am sorry, please forgive me, thank you, i love you

Achter deze zinnen zit nog een hele dimensie die uiteindelijk kort is samengevat tot de 4 zinnen, ook wel de Westerse versie genoemd. Door je op een dieper niveau met de oorspronkelijke versie van de Ho'oponopono te verbinden, gaat het gebed krachtiger voor je werken. De Ho'oponopono kun je voor jezelf doen, of voor een moeilijke situatie waarin jij of een dierbare zich bevindt. Tijdens de middag gaan we ons hiermee verbinden. Het gaat hier eigenlijk om gestagneerde energie die je door de Ho'oponopono weer door kan laten stromen.

 

Traditioneel voerden Hawaïaanse families de Ho'oponopono uit voor familieleden die het moeilijk hadden. Zo bleef de energie van het familieveld zuiver. Heling door de Ho'oponopono vindt plaats door de gehele ancestorline. De Ho'oponopono is een ritueel om harmonie te brengen: "making the right more right".

Tijdens de ceremonie is er live muziek: gitaar & zang en piano-improvisaties op onze vleugel. Na de Ho'oponopono nodigen we je uit om mee te zingen met een selectie prachtige spiritsongs. Voel je welkom om eigen instrumenten en muziek in te brengen.

Waar

In Den Haag. Het adres ontvang je na aanmelding.

 

Tijd

Zondagmiddag 16 april van 13.00 uur tot ongeveer 15.30 uur

Bijdrage

Voor deze ceremonie vragen we 35 euro

 

Er is plek voor maximaal 10 deelnemers.

Na aanmelding ontvang je een email met verder details over de Cacao ceremonie en het adres.

251632719_383551816832001_6522965850241762473_n.jpg

Begeleider

Nadine

De ceremonie wordt begeleid door Nadine van Oceanlight rituals.

bottom of page